Apple og deres telefoner

Posted by rnn.yqe. on September 18, 2020
Internett

Apple har lansert Iphone 11, og mange venter spent på hva som kommer av nye modeller i fremtiden. Det er mye tilbehør som kan hjelpe deg til å få mer glede av telefonen, og vi skal se på tre ting. Det første du bør tenke på er å beskytte telefonen. Det finnes en rekke løsninger med cover til telefonen, lommeboketui, og vanntette belter du kan ha telefonen i når du jogger.

Trådløs lader

De seneste versjonene av Iphone tillater trådløs lading. Dette er praktisk, da du kun behøver legge telefonen på en plate som lader telefonen. Iphonehuset.no selger flere varianter av trådløse ladere. Disse lader hurtig, og fungerer for Iphone 7, samt modellene som har kommet etter. Du finner også ladere som kan lede flere enheter samtidig, som mobil, AirPods og Apple watch. Du kan lese mer om trådløs lading på Din Side.

Bedre bildekvalitet

Iphone 11 har avanserte kameraer. Dette betyr at du kan ta veldig fine bilder. Det finnes også ekstrautstyr for deg som vil gjøre mer ut av bildene. Du kan for eksempel kjøpe en LED light Tripod med holder, som gjør at du får bedre belysning. Et annet godt hjelpemiddel er stativ, slik at du får stødige bilder. Hanspetter.info har mer informasjon om blant annet selfiestanger.