Bukseseler

Posted by admin on December 02, 2016
Internett

En velkledd mann i dag mangler sjelden belte, men det er faktisk først i senere tid at beltet ble tatt i bruk som praktisk plagg (det vil si, for å holde buksa på plass). Belter ble tidligere brukt som dekorativt tilbehør, særlig på ulike typer uniformer. For å holde buksa på plass, har det tradisjonelt vært bukseseler som har hatt den jobben. Nå er bukseseler på moten igjen, og det er mange grunner til at du også bør omfavne den trenden.

Hvorfor velge bukseseler?

Bukseseler er kanskje en uvant tanke, men faktum er at bukseseler er mer behagelig. De gnager seg ikke inn i midjen din, og du får ikke merker etter beltespennen på magen. Faktisk er bukseseler et utmerket valg når du skal ut på en bedre middag, for uansett hvor mye du “utvider” deg, vil bukseselene være tilgivende. Derfor er dette perfekt for den som har litt mage, og bukseseler vil ikke havne under (og framheve) det lille ekstra. Velg gjerne bukseseler med elastikk, men alle bukseseler kan uansett justeres. Sist, men ikke minst: bukseseler ser kjempetøft ut. De kan varieres i det uendelige, fra tynne til tykke, fra konservative svarte til fargerike, særegne og trendy.

Tips når du bruker bukseseler

Du har altså valgt vertikalt i stedet for horisontalt, men da er det også noen ting det kan være lurt å tenke på. Det første tipset, er at det nok ser bedre ut med bukseseler på bukser som ikke har beltehemper. Dette gir et mer stilrent utseende. Bukseseler fungerer best på bukser som ikke sitter veldig lavt på hoftene. Ikke velg bukseseler med metallklips til formelle anledninger. For noen, er bukseseler nærmest undertøy, og bør bare være litt synlig under for eksempel en dressjakke. Men, dersom du vil være litt vågal, kan du la bukseselene stjele hele showet.