Finn din inspirasjon på nettet!

Posted by Mr. Jovani Hoppe on August 15, 2018
Internett

Mote er stort, det er internasjonalt og det er samtidig så utrolig personlig. Selv om de store kleskjedene selger hundrevis av identiske plagg kan man gjøre disse til noe helt unikt ved å tilføre en personlig touch. Her gjelder det selvsagt å bruke egen kreativitet, men man kan også få god hjelp på en rekke gode nettsider.

Følg ekspertene

Å følge den samme bloggen som alle andre kan fort bli kjedelig, men det finnes en rekke mannlige motebloggere der ute som våger å trosse strømmen, og dette er en jungel det lønner seg å sette seg ned og kikke igjennom på egen hånd. Inspirasjonen lar sjelden vente på seg, men den vil selvsagt komme fra ulike vinkler avhengig av hva man er mest fascinert av. Et godt tips kan være å starte med et av de virkelig store motemagasinene, som for eksempel Vogue, og så lete seg frem til en blogger eller skribent som er tilknyttet dem. Her finner man mye inspirasjon på ett sted, og slipper å bruke tid på å lete lenge.

Inspirasjon og handel på samme sted

Det kan også være verdt å ta en titt på hva utsalgsstedene selv har å si om klærne de har på lager. Mens Vogue ofte vil fokusere på dyre merker langt utenfor rekkevidde for de fleste av oss, vil mange av nettbutikkene fokusere på hvordan man kan sette sammen ulike looks basert på de plaggene de tilbyr. Der hvor motemagasinene er flotte på ren inspirasjon, blir nettbutikkene altså mer praktisk rettet.Fordelen blir samtidig at man enkelt kan kikke seg gjennom ulike alternativer, og samtidig kan kjøpe de plaggene man liker uten å måtte søke seg vekk til utsalgssteder. Disse sidene er også flotte å bruke selv om man foretrekker å handle i fysiske butikker, ettersom man kan få noen idéer til hva man er ute etter før man reiser på shoppingtur. La deg inspirere!