Motebloggere som er verdt å følge

Posted by Mr. Jovani Hoppe on April 20, 2018
Internett

I disse dager finnes det en overflod av motebloggere på nett. Vi finner dem overalt, både på sine egne plattformer, som Blogg.no og på andre sosiale medier. Dette er folk som blir kalt for «influencers» og har mye makt når det kommer til nye trender og salg til forbrukerne. Disse motebloggene kan gi mye ny og god inspirasjon i hverdagen.

Moteblogger på Stylista og Costume

Når det kommer til norske motebloggere finner vi mange av de store og innflytelsesrike på plattformene Costume og Stylista. Norges nye stildronning Anniken Jørgensen har blant annet forbindelser til denne siden, sammen med andre store motebloggere som Charlotte Sørvald og Anette Haga.Costume er et motemagasin som gjør det bra i Norge, men de har også en egen bloggplattform hvor de deler motetips som er lett tilgjengelig for alle. Her kan du lese om hvordan du gjør de beste motekuppene for våren, hvordan du best styler en skjorte av piké, og hvilke treningsmerker som er trendy akkurat nå.

Instagram

Motebloggere er svært aktive på Instagram, og noen holder seg kun til denne lille plattformen. Motebloggere på Instagram, eller Instagram-modeller som de også blir kalt, har ofte flere millioner følgere og tjener godt på det de holder på med. Bloggere som Erika Boldrin, Marla Cygan, Janelle Marie Lloyd og Giizele Oliveria er kun noen få navn du kan notere ned om du ønsker korte motetips og vakre bilder på Instagram-feeden din.

Norske motebloggere

Norge har noen store motebloggere som har gjort mote og bloggen sin om til en god business. Caroline Berg Eriksen er vel den første norske kvinnen som gjorde denne drømmen om til virkelighet. Sammen med Anniken Jørgensen og Janka Polliani utgjør hun en stor del av Norges motebilde, og er med på å bestemme hva som er kult akkurat nå.