Side3 – den beste nettavisen for populærkultur

Posted by Mr. Jovani Hoppe on May 20, 2018
Internett

Side3.no er Norges beste portal for nyheter om en rekke tema. Her omtales det meste innenfor områder som historie, teknologi, sexliv og trening.Dette er nettavisen for unge lesere som liker å holde seg oppdatert. På Side3 får man ny informasjon om engasjerende tema hver eneste dag.

Nye impulser

Side3 er det riktige valget for de som er på jakt etter nye impulser. Her kan man lese historier om kulturelle fenomener, black jack artikler og intervju med inspirerende personer. Vitenskap blandes med nye trender og artige funn på internett. Portalen er en del av Nettavisen sitt konsept på internett.

Det beste fra internett

Side3 har hver uke en gjennomgang av de mest fascinerende tingene de har funnet på internett. Her kan du oppleve mye absurd og sjokkerende. Det er alltid underholdende å se hva journalistene har gitt prioritet den siste uken. Om du benytter deg av de mer normale tilbudene på nett kan du fort få deg en overraskelse.

Populær blant de unge

Nettsiden er først og fremst populær blant ungdom. Denne aldersgruppen benytter seg av internett i stor grad, og det virker som Nettavisen har sett en mulighet til å lage et tilpasset tilbud. Siden bærer preg av lettleste og engasjerende artikler som passer godt til unge mennesker. Variasjonen i tema er nok også noe som slår positivt ut hos denne lesergruppen.Side3 har et omfattende og imponerende tilbud. Solid journalistikk kombineres med spennende og overraskende historier fra verden. Om man er på jakt etter nye impulser er det mye å finne hos Side3. De som er på jakt etter en ny leverandør av kuriøse nyheter bør uten tvil teste ut Side3. Det går ikke lang tid før man blir hekta og er nødt til å lese flere artikler.