Supporter i den engelske ligaen

Posted by Mr. Jovani Hoppe on December 21, 2017
Internett

Å støtte et lag gjennom hele Premier League er veldig spennende. Med 20 av de beste lagene i cupen, så sørger Premier League for spenning hele veien.

Hva er Premier League?

Premier League er den engelske fotballigaen. Her spiller de ypperste av lagene i engelsk fotball. Navnet kom rett før sesongen i 1992/93 og ble endret for å markere endringen i hvordan det hele finansieres. Lagene har nemlig aksjer i ligaen sammen med det engelske fotballforbundet, FA.

Hvem vinner Premier League?

Det er godt kjent at engelske supportere er trofaste supportere og som står sammen med laget sitt uansett. Men ingen av dem kan nekte for at det er Manchester United som stadig vinner. De har vunnet hele 13 ganger siden 1992. Nå er det Chelsea F.C. som holder den øverste plassen, men de har bare kommet seg til topps fem ganger. De må derfor vinne noen ganger til for å overgå Manchester United sine meritter.

Supporter

Følger du med på den engelske ligaen og gjerne vil være en supporter, så finner du mye kult supportertilbehør. Det er gøy å kunne vise verden hvem du støtter, nettopp fordi fotball, og da spesielt Premier League, er svært engasjerende.

Livsstil

Noen hevder til og med at å være en supporter ikke bare er å være en supporter, men en egen livsstil. Når ligaen pågår, så er det i alle fall det. Noen er så sterke supportere at de ikke kan gifte seg med noen som støtter et annet lag – hevdes det. Det som i alle fall er sikkert er at lag som heies frem kommer seg lettere til seier enn de som ikke heies frem. Så her er det bare å støtte opp om favorittlaget. I alle fall gjennom sesongen.